Wat een foto’s!

Posted · 1 Comment

Nu, ben ik daadwerkelijk begonnen met een nieuwe website, en wordt daarbij fantastisch ondersteund door Tom van Arken, die al het voorwerk doet, het “skelet” bouwt en de pagina’s overzet. Zelf ben ik in dit stadium bezig met al m’n mozaiekfoto’s weer eens terug te zoeken uit de “diepste krochten” van m’n laptop. En dat is leuk! Wat heb ik eigenlijk veel ge-mozaiekt afgelopen jaren, fijn dat ik overal foto’s van heb, maar helaas moet ik wel streng selecteren wat wel/niet op  de nieuwe site komt…

One Response to "Wat een foto’s!"
  1. Joke schreef:

    Hallo Anne-Marie, gefeliciteerd met je nieuwe website. Het ziet er prachtig uit! Mooi overzichtelijk en mooie hapklare brokjes informatie en foto’s.

    Ik wens je heel veel succes met dit mooie kleurrijke begin van de lente! Ook dit jaar zullen er weer de mooiste kunstwerken ontstaan in jouw gezellige atelier en onder jouw ontspannen ‘leiding’.
    Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 
DMS