Mondriaan?!

Posted · Reactie toevoegen

Gisterenavond heb ik een basis-workshop gegeven, ditmaal voor 3 dames. Een cursiste had vooraf al aangegeven dat ze met glasmozaiek een glazen tafellamp wilde mozaieken. Dit zou een cadeau worden voor een kleinkind van haar, zo lief!

De andere twee dames, vriendinnen van elkaar, hadden nog nooit ge-2016-02-17 22.02.58mozaiekt, zodat ik allereerst met de algemene uitleg begon. Daarna kozen ze eensgezind eenzelfde soort ondergrond om te gaan mozaieken…en wat mij gelijk op viel, ze kozen ook voor eenzelfde soort manier van mozaieken, namelijk op z’n Mondriaans!  Zo grappig om te zien en de resultaten zijn erg mooi geworden. Gelukkig zijn de kleuren wel verschillend!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 
DMS