Het markten-seizoen is weer begonnen!

Posted · Reactie toevoegen

Afgelopen tijd heb ik een heel aantal workshops gegeven, en ben druk bezig geweest om nieuwe mozaieken te maken. En nu wordt het weer tijd om “naar buiten” te gaan!  Gisteren heb ik m’n eerste markt van dit seizoen “gedraaid”.

Qua temperatuur viel het nog wat tegen, maar over belangstelling had ik niet te klagen… Weer leuke mensen ontmoet waar misschien wel weer eens iets uit voortkomt, en veel enthousiaste kids die een eigen kunstwerk hebben ge-mozaiekt.

Komende zondag ben ik present op de Lentefair bij het Hof van Bussloo. Een overzicht van alle markten, fairs etc. wordt steeds bijgewerkt in het nieuwsbericht van 30 maart jl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 
DMS