Waar te beginnen….

Posted · Reactie toevoegen

Ja, waar zal ik beginnen?! De afgelopen weken zoveel gedaan op mozaiekgebied dat ik even moet bedenken wat leuk is om te delen. Allereerst natuurlijk de markten; inmiddels heb ik twee markten “gedaan”en is de derde komende maandag, 2de Pinksterdag bij NuNu in Schalkhaar.

Ook heb ik bij de Kunstkring twee vitrine schappen ingericht met allemaal klein mozaiekspul, leden kunnen hiervan gebruik maken en het is echt een aanwinst, zoveel leuke kleine spulletjes voor leuke kleine prijsjes!

En afgelopen week druk doende geweest om een mozaiekopdracht voor te bereiden voor een Lagere School. Samen met de kinderen van groep 8 en een aantal ouders gaan we voor het schoolplein 11 cementen tegels mozaieken die samen een hinkelspel vormen. Ben zo benieuwd! Al het voor-knipwerk is gedaan, en het resultaat komt de volgende keer!

Ja, en verder is onze B&B Sunny Stay erg in trek, wil je hier ook overnachten kijk dan in het submenu Bed & Breakfast, of wat nog leuker is, combineer het met een workshop mozaieken, alle info hierover kun je vinden in het submenu workshops…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 
DMS