Data voor basis-workshops…

Posted · Reactie toevoegen

In het zomerseizoen geef ik alleen maar workshops op aanvraag, en dit is het geval op vrijdag 22 juli a.s. vanaf 13.30 tot plm. 16.30. Hiervoor hebben 2 cursisten zich aangemeld, zodat er nog plek genoeg is voor aanmeldingen.

Ditzelfde geldt voor zaterdag 24 september, zelfde tijd,  normaliter geef ik geen workshops in het weekend maar ook voor deze datum op aanvraag heb ik twee aanmeldingen. Dus kan je ook niet doordeweeks….dan is hier de unieke mogelijkheid om een workshop op de zaterdag te volgen!

Op vrijdagmiddag 11 november staat een workshop gepland in de Kunstkring in Twello vanaf 13.30 tot plm. 16.30 uur. Leden van de Kunstkring krijgen 10% korting, en Vrienden 5% korting op de cursusprijs van 29 Euro. Verdere info komt in het  KunstKring programmaboekje en op de website www.kunstkringvoorst.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 
DMS