Na-zomeren…..

Posted · Reactie toevoegen

Gisteren de klompenkraam be-vrouwt en veel ge-interesseerden voor workshops gesproken. Inmiddels staan er alweer 4 basisworkshops in de planning voor het najaar, waar nog volop plek is, kijk voor de data onder “mozaiek workshops” en klik op “deze pagina”.

Vanaf 8 september a.s. gaan ” 2 paar benen” naar de winkel www.kunstvaninge.nl in de Korenstraat in Apeldoorn, dus als je in de buurt bent, kan je in haar winkel mooie ge-mozaiekte mannen en vrouwenbenen bewonderen!

De week erop, 14 september, sta ik weer ns op de supergezellige ladiesnight bij het Cinemajestic Bioscoop  in Zutphen, altijd een feestje!……en daarna begint het workshop-seizoen dan echt, met de 1ste basis-workshop op maandagavond 19 september van 19.00 tot 22.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 
DMS