Genomineerd als Zakenvrouw Steden3hoek 2017

Posted · Reactie toevoegen

Whowwiezouwie, ik ben genomineerd in de categorie “creative brain”, voor de verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2017! Deze verkiezing is uitgeschreven door FEM, het vrouwennetwerk in de Steden3hoek, en nu is het zaak dat elke genomineerde zoveel mogelijk publieksstemmen krijgt. Maar ook de vakjury heeft een belangrijke stem waarbij gekeken wordt naar de werkzaamheden en bedrijf (ook online).

Tot 29 maart a.s. kan er gestemd worden, op de volgende link:

www.fem-netwerk.nl/genomineerden-zakenvrouw-stedendriehoek

Het kost je maar n paar minuutjes, zorg wel dat je helemaal door het menu gaat totdat je een link krijgt gestuurd, en deze bevestigd, want dan pas wordt je stem geregistreerd….maar dan ben ik je ook eeuwig dankbaar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 
DMS