Oeps, tijd tekort!

Posted · Reactie toevoegen

10 April heb ik het laatste bericht geschreven, en nu is het al ….23 juni……

Ik heb in de tussentijd helemaal niet stil gezeten, maar helaas “verzuimt”om al deze leuke werkzaamheden met jullie te delen!

Natuurlijk heb ik in een heel aantal workshops gegeven en gipsbuiken ge-mozaiekt.  Ook weer op de jaarlijkse Pleinmarkt in Apeldoorn, en de Zeldzaam Mooi Markt in Schalkhaar gestaan, en druk bezig met “mozaiek-productie” te draaien voor zowel de volgende markten, Kunstkring expo EN een duo expo met m’n man Joop vanaf 20 oktober.   Daarnaast afgelopen week als organisator van “Kunst in de etalages” een 3-tal leegstaande winkelpanden voorzien van kunst samen met een aantal Kunstkringleden. Hardstikke leuk en wat een fantastische reacties…

Dus druk,druk,druk,druk!! Maarrrr…..ik heb sinds een tijdje wel een goede hulp aan Hennie, die mij ondersteunt bij verschillende mozaiek-projecten en waarmee het samenwerken erg plezierig verloopt. Maarrr ik zal ook m’n best doen om weer wat regelmatiger een update te geven!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 
DMS