Nazomeren

Posted · 1 Comment

De heerlijke vakantieperiode is voorbij, en ook alle kunstmarkten, en ik ben weer meer in m’n Sunny ART Atelier te vinden… Ben ondertussen bezig met de Kerstworkshops voor te bereiden, waarvan de foto’s en verdere informatie z.s.m. in het menu “workshops” wordt geplaatst, maar voor nu kan ik wel alvast ’n tipje van de sluier lichten en de data geven….

“Mozaiek in 2 dagdelen een kunstzinnige Kerstboom of Kerstster  met glasmozaiek in vele kleuren en glasdecoraties. Het mozaiekwerk is voorzien van kleine ledlampjes zodat het mooi schittert en bijdraagt aan een gezellige Kerstsfeer.

De volgende data zijn beschikbaar:

24 november en 1 december, 13.00 – 16.00 uur,                                                                                                                               27 november en 4 december, 13.00 – 16.00 uur,                                                                                                                                7 december en 14 december, 19.00 – 22.00 uur.

Graag opgave per mail info@sunnyartatelier.nl

One Response to "Nazomeren"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 
DMS