Gips- en mozaïekbuiken

Een tastbare herinnering aan je mooie zwangere buik! Bij het Sunny ART Atelier kan je terecht voor gips- en mozaïekbuiken. Er wordt met gipsverband een professionele replica gemaakt van je zwangere buik in de laatste periode van je zwangerschap.

Je kan je buik op verschillende manieren laten vastleggen in gips. Deze gipsafdruk kan vervolgens weer op oneindig veel manieren gedecoreerd worden met mozaïek.

 

 

Persoonlijk en uniek

Samen kiezen we de motieven en kleuren, misschien wil je een abstracte vorm of juist een rustige mozaïekbuik in één kleur, het kan allemaal!

Ik zorg ervoor dat het eindresultaat persoonlijk en dus uniek zal zijn. Je buik wordt hiermee vereeuwigd in een uniek kunstwerk van grote emotionele waarde.

 

Gipsafdruk

In welke periode van je zwangerschap je een afdruk wilt laten maken van je buik is puur persoonlijk. Hoe gaat het in zijn werk:

Je komt naar mijn Sunny ART Atelier, en maak ik de gipsafdruk. Alle materialen zijn voorhanden, en nadat de gipsafdruk is gemaakt, kunnen we samen een keuze maken uit de tegeltjes voor de kleur en het ontwerp waarmee je gipsbuik ge-mozaïekt wordt.

De tweede mogelijkheid is dat ik bij je thuis kom, in je eigen vertrouwde omgeving, met alle materialen om een perfecte gipsafdruk te maken. Door mijn ervaring gebeurt dit professioneel en kundig.

 

 

 

Mozaïekbuik

De gipsafdruk van de buik moet eerst goed drogen alvorens met mozaïeken begonnen kan worden. Ook wordt de gipsafdruk van binnen uit extra stevig gemaakt, en het ophangsysteem bevestigd.

De buik kan nu ge-mozaïekt worden in de afgesproken kleur(en) en patroon. Het Sunny ART Atelier heeft een groot assortiment hoogwaardige effen en dessin keramiek tegels, glastegeltjes en -nuggets in verschillende afmetingen.

De prijs van een mozaïekbuik varieert, afhankelijk van de gipsvorm, het soort mozaïekmateriaal en de moeilijkheidsgraad van het ontwerp die je kiest.

 

Tarieven

Ik ga uit van de meest populaire gipsafdrukken. Mocht je graag een andere gipsbuik willen laten maken, dan is dit zeker bespreekbaar.Wanneer ik bij je thuis kom voor de gipsafdruk reken ik €15 bovenop het gekozen model, exclusief benzinekosten berekend met €0,20 per km.

Voor het mozaïeken komt de totaalprijs, inclusief de gipsafdruk, uit op:

- Basisbuik, buik en borsten: € 140,-
- Buik, borsten en een schouder: € 165,-
- Gehele buik borsten plus 2 schouders: €190,-

Het maakt hierbij niet uit welke materialen worden gekozen; keramiek tegels, glasmozaiek, glasnuggets, het is allemaal bespreekbaar.

Mocht je hele speciale wensen hebben qua mozaïektegels en een heel moeilijk ontwerp dan is dit te realiseren tegen een meerprijs.

 

 
DMS